Foradia parentesisajudalcoi

1,4 milions d’ajudes a pimes que milloren la competitivitat del sector tèxtil

• 1.483.697 euros per a inversions de pimes industrials que milloren la competitivitat i sostenibilitat del sector tèxtil. • Enfront de dècades d'abandonament per part dels anteriors Consells, la reindustrialització del nostre territori...

 

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha convocat l’ordre d’ajudes en matèria d’industrialització que destina 1.483.697 euros per a inversions de pimes industrials que milloren la competitivitat i sostenibilitat del sector tèxtil.

Els projectes subvencionables hauran de tindre un pressupost mínim de 25.000 euros i destinar-se a creació d’establiments industrials, trasllats de localització, i ampliació o millores de les línies de producció. A més, la inversió s’ha de mantindre a la Comunitat Valenciana durant almenys 3 anys.

Segons l’ordre d’ajudes, podran ser subvencionats projectes relatius a la creació d’establiments industrials que consisteixen en l’inici d’una nova activitat, trasllats d’establiments industrials consistents en canvi de localització d’una activitat de producció prèvia cap a qualsevol punt de la Comunitat Valenciana, ampliacions de la capacitat de producció a través de la implantació de noves línies, o millores i modificacions de línies de producció existents.

El conseller Rafa Climent ha explicat que aquestes ajudes formen part d’un ambiciós programa de subvencions destinades a sectors estratègics com el calçer, ceràmica, metall-mecànic, tèxtil, joguina, marbre i moble i il·luminació, “amb el qual volem impulsar actuacions d’industrialització destinades no només a augmentar la competitivitat de les seues empreses, sinó també a seguir avançant en la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental del nostre teixit productiu”.

En aquest sentit, “enfront de dècades d’abandonament per part dels anteriors Consells, la reindustrialització del nostre territori és un dels eixos fonamentals en què volem basar el canvi cap a un nou model de productiu, en què la indústria ha de ser el motor de creixement i la principal font de creació d’ocupació estable i de qualitat“.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *