foradia subscriutegrat

Maribel Vicedo serà l’autora del Ban Reial

Maribel Vicedo periodista i responsable de Comunicació de la Nova d’Alcoi.

Maribel Vicedo

Maribel Vcedo./

La periodista alcoiana Maribel Vicedo serà l’autora del Ban Reial que proclamarà el proper 4 de gener l’arribada a Alcoi de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Així ho ha anunciat el regidor de Festes Jordi Martínez, destacant que “es tracta d’una professional de la comunicació coneguda i reconeguda, amb una trajectòria i unes capacitats que són més que contrastades no només en l’exercici de la professió del periodisme al diari Información, sinó també en el seu compromís amb la cultura des de la seua activitat com a responsable de comunicació de la Societat Musical Nova d’Alcoi. Estem segurs que escriurà un Ban Reial que aconseguirà il·lusionar al públic alcoià, i alçar encara més l’expectació amb què els alcoians, menuts i majors, rebem als Reis Mags”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *