foradia subscriutegrat

Canvis en la circulació del Camí per obres

Amb motiu de les obres d’urbanització es restringeix la circulació de baixada de la zona del Camí, mentre es manté en direcció de pujada. El termini d’execució previst és de 3 o 4 setmanes.

obrescamiLes obres de reurbanització del Camí van començar la pasada setmana i es desenvoluparan en dues fases. La primera d’elles preveu la intervenció del tram de carrer comprés entre Sant Mateu i Echegaray, s’executarà en un termini previst de 3-4 setmanes i ha obligat a restringir la circulació en sentit de baixada entre els dos punts esmentats. Així, els vehicles que viatgen en aquest sentit hauran de girar pel carrer la Sardina per després eixir al carrer Sant Mateu o bé fins Sant Nicolauet, mentre que la direcció de pujada es mantindrà.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, ha explicat que, després d’aquesta primera intervenció, l’obra continuarà en una segona fase que arribarà fins a Músic Pérez Monllor i en el seu moment s’anunciaran els pertinents canvis en la circulació. Segons Martínez, “el que volem és acabar la primera fase abans de festes, i enllestir totes les voreres en les properes setmanes. Quedarà l’asfaltat de tot el carrer, que es realitzarà després de festes, ja que sí serà necessari tancar la circulació al carrer durant alguns dies”.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *