foradia subscriutegrat

L’Agrupació Musical d’Agullent incorpora 10 nous músics

La banda festejarà amb un concert a l’Auditori Municipal la festivitat de Santa Cecília. L’acte també servirà per donar la benvinguda oficial a 10 nous músics.

bandaagullentL’Agrupació Musical d’Agullent (AMA) festejarà aquest dissabte, 22 de novembre, la festivitat de Santa Cecília amb un concert a les 19’30 hores a l’Auditori Municipal i estarà dirigit per José Antonio Casanova. S’hi interpretaran peces d’Astor Piazzolla o de Manuel Morales. A més, l’acte servirà per donar la benvinguda oficial a 10 nous músics.

Els nous músics de la banda seran: Alba Porta Vidal, Laia Bru Revert, Mercé Cantó Pastor, Marta Mora Ferrero, Àngela Espí Ferri, Iratxe Mira silvestre, Àlex Galbis Martí, Nicolás Velasco Portilla, Germán Cerdà Durà i Gemma Bernabeu Soriano.

A l’acte, a més de gaudir de bona música, als socis l’Agrupació Musical d’Agullent se’ls obsequiarà amb un CD doble del concert del Palau de les Arts i del concert Botifarra a Banda.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *