foradia subscriutegrat

Jorge Baños premi rendiment acadèmic i qualificació 10

Jorge Baños Gómez com a únic alumne d'Alcoi que obté l'esmentat premi, a més amb una qualificació de 10. Jorge va realitzar els seus estudis al Col·legi Carmelites La Presentació i actualment cursa Batxillerat a l'IES Cotes Baixes.

jorge baños carmelites

Jorge amb el Director del Col·legi Carmelites./

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat dijous passat la resolució de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es concedeixen els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria, etapa de l’ensenyança bàsica, corresponents al curs 2013-2014 .

En aquesta relació apareix nomenat Jorge Baños Gómez com a únic alumne d’Alcoi que obté l’esmentat premi, a més amb una qualificació de 10 i rebrà un diploma a l’excel·lència expedit per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Jorge va realitzar els seus estudis al Col·legi Carmelites La Presentació i actualment cursa Batxillerat a l’IES Cotes Baixes. Un esforç que mereix ser reconegut per la comunitat educativa.

 

 

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *