Foradia subscriutegrat

Lliurament del ‘I Premi Valor’ a Ricard Sancho i Cèlia Ibàñez

El pròxim 11 de juliol la Casa Rural Valor de Penàguila acollirà l'acte de lliurament del premi, a acompanyat d'un sopar. Per finalitzar hi haurà un concert a càrrec de “Jazz Acordes” i Sofia Moltó.

Cartell I Premi ValorLa Coordinadora pel Valencià ha atorgat el “I Premi Valor”, per la trajectòria en defensa de la llengua i de la cultura, a Cèlia Ibáñez i Ricard Blasco, fundadors de la mítica llibreria Set i Mig d’Alacant. S’ha organitzat un acte de lliurament i d’homenatge al matrimoni format per Cèlia Ibáñez i Ricard Sancho. Serà a Penàguila, al restaurant de la Casa Rural Valor el pròxim dissabte 11 de juliol a les 21 hores.

Francesc Gisbert, president de la Coordinadora pel Valencià i del jurat, ha declarat que “volem reconéixer la llarga trajectòria de Cèlia i Ricard a favor del valencià i el seu compromís amb la societat, des de la fundació de la llibreria de referència a l’Alacant de la transició, Set i Mig. Els més joves han de conéixer el valor i la gran tasca de persones anònimes, com Cèlia i Ricard, en aquells anys difícils”.

En acabant l’acte i el sopar, hi haurà un concert de jazz en valencià, a càrrec de “Jazz Acords” i Sofia Moltó. Per a reservar plaça al sopar cal contactar amb la Casa Rural Valor amb un correu a casaruralvalor@gmail.com.


Una resposta de Lliurament del ‘I Premi Valor’ a Ricard Sancho i Cèlia Ibàñez

  1. Jaume Mateu i Ulle ha dit:

    Es un honor per la família Mateu i bullich aquest primer premi a concedit als nostres fills adoptius Richard i Celia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *