foradia cdturisme

Educar per a la Pau ‘Dia Escolar de la No-violència i la Pau’

• Un acte educatiu on tota la comunitat escolar ens reuneix per recordar que al món existeixen molts conflictes • 30 de gener Dia Escolar de la No-violència i la Pau

la pau carmelites

El 30 de gener es celebra, des de fa 52 anys, el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. Es tracta d’un acte festiu i educatiu que té lloc en aquells centres escolars que propugnem una manera diferent d’enfrontar els conflictes a la nostra vida, a les nostres aules i a tota la societat.

Un acte educatiu on tota la comunitat escolar ens reuneix per recordar, i recordar-nos, que al món existeixen molts conflictes, molts enfrontaments, moltes guerres. S’apleguen tots, des dels més menuts als majors, professores i professors, tots els qui conviviuen al centre per prendre consciència que, tots junts, poden intentar construir una forma de viure diferent. Perquè a les Carmelites estan convençuts que la pau, igual que les guerres (entre països o entre individus), no són fets que passen i prou. “La Pau, igual que la guerra, la fem”.

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau és un acte festiu “perquè emprem símbols, danses, cançons, poesies… tot allò que ens recorda que les persones ens podem acostar als altres, podem gaudir dels demes, de la seua presència i companyia”. Per tot això, les Carmelites desitja un feliç Dia Escolar de la No-violència I la Pau.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *