foradia subscriutegrat

Guanyar amb el moviment dels pensionistes, dissabte 26 estarà en la concentració d’Alcoi

• "Una vegada més queda clar que les mobilitzacions sí que serveixen" • "Com no pot ser d'altra forma, Guanyar Alcoi dóna suport a la Plataforma de Pensionistes i a totes i cada una de les seues reivindicacions"


“Com no pot ser d’altra forma, Guanyar Alcoi dóna suport a la Plataforma de Pensionistes i a totes i cada una de les seues reivindicacions”, comenta la regidora Vicky Llàcer. Per això estarà present a la nova concentració d’Alcoi del dissabte 26 de maig, a les 12 hores en la plaça d’Espanya, amb el lema ‘Que no et roben la teua pensió, que no et roben el teu futur!’.

El grup municipal s’ha reunit amb la Plataforma per manifestar el seu suport i escoltar les seues reivindicacions i postura davant els canvis d’actitud del Govern Central, “a qui les continues i multitudinàries mobilitzacions han posat contra les cordes i en una situació molt incòmoda”.

“Una vegada més queda clar que les mobilitzacions sí que serveixen i que gràcies a elles el Govern de M. Rajoy ha passat de dir que no hi havia diners per a les pensions a assegurar que les muntaran. Això sí, només durant dos anys, el temps just perquè passen les eleccions, en un intent de mantenir en silenci a un col·lectiu nombrós i molt actiu perquè siga el menys molest possible”, afegeix Vicky Llàcer.

El moviment pensionista no cessarà en la seua pressió al Govern per tal de dur a terme les seues reivindicacions: entre elles, la recuperació del poder adquisitiu de les pensionistes i la derogació de les reformes laborals i de pensions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *