foradia subscriutegrat

Exposició de fotografia dels tallers per a majors en l’Ajuntament

Exposició de fotografia en el Ajuntament que mostren els treballs realitzats en els tallers per a majors, fins dissabte que ve 29 podrà veure's.

20141124_192238

El vestíbul de l’Ajuntament acull l’exposició del Taller de Fotografia organitzat per la Regidoria de Benestar Social i l’empresa “Mejor en casa” dirigit a les persones majors.

Aquest taller anat desenvolupant-se en tres sessions de 24 participants. El vestíbul de l’Ajuntament des del dilluns 24 de novembre fins dissabte que ve 29 podrà veure’s aquesta mostra. La professora va ser, Tamara Vallejo Carpio, llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València, Màster en Producció Artística, Doctoranda en Belles arts, i Professora en la Facultat de Sant Carlos de Belles arts de València.

Aroa MiraLa regidora de Benestar Social, Aroa Mira, ha explicat que “la intenció d’oferir aquests tallers és per a seguir donant oportunitats als nostres majors per a accedir a activitats d’oci que a més reporten un enriquiment personal, en aquest cas aprendre l’ús d’una càmera digital, potenciar la seua utilització entre aquest col·lectiu fent-los perdre la por a les noves tecnologies”. Així mateix ha destacat que “seguim la línia d’oferir a aquest segment de la població una sèrie d’activitats d’oci actiu i dinàmic, que estimule la seua participació com a agents actius de la societat”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *