foradia elgrat

Júlia i Burumballa en concert el divendres 28 de novembre

El concert és una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià i s'inscriu dins dels concerts de La Gira. L'entrada és lliure. Concert al pub Casablanca d'Alcoi.

concert_alcoia_28N_2015Divendres 28 de novembre, a les 23:30, els grups Júlia i Burumballa ens oferiran un concert al pub Casablanca d’Alcoi. El concert és una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià i s’inscriu dins dels concerts de La Gira. L’entrada és lliure. Burumballa és un nou grup format per gent molt jove, estudiants del Comtat.

Júlia és una formació alcoiana de recent creació. Tot i el seu -de moment- curt recorregut, el seu primer treball, “El Mecanoscrit”, va ser guardonat en la 8a edició dels Premis Ovidi Montllor com a millor maqueta de l’any 2012. En aquest moments es troba finalitzant el procés de creació del que serà el seu primer disc d’estudi, que veurà la llum durant la primavera de 2015 amb el segell valencià Malatesta Records.

En la cafeteria Casablanca ens oferiran un set acústic però electrizant, combinant cançons d’El Mecanoscrit i algunes noves composicions del futur disc.


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *