foradia cdturisme

Dansa al Teatre Calderón amb el clàssic ‘La Bella Durmiente?’

El Teatre Calderón d'Alcoi es bolca amb el públic familiar durant el mes de desembre. A banda de la representació de 'La Casa de Bernarda Alba' a càrrec d'El Trabajo (5 i 6 de desembre), i el concert de nadal de l'Orquestra Simfònica Alcoiana (14 de desembre); trobem altres tres cites que combinen dansa, mim-circ visual i teatre per als més menuts. Cienfuegos Danza revisa el clàssic 'La Bella Durmiente?' al Teatre Calderón.

LA BELLA DURMIENTE 2

La Bella Durmiente? per Cienfuegos Danza

En aquesta ocasió pararem especial atenció a la proposta que arriba al Calderón el dilluns 8 de desembre (dia festiu), a les 19 hores de la vesprada. La companyia valenciana Cienfuegos Danza ens proposa “La Bella Durmiente?”, una recreació per mitjà de la dansa contemporània del famós conte que aposta per l’amor com a energia vital. Es tracta d’una peculiar versió de Yoshua Cienfuegos que es desenvolupa a partir del somni de la princesa i que introdueix a l’espectador en el món de la Bella Dorment del segle XXI on habiten fantàstics personatges com una fada boja o un ocell màgic. D’aquesta forma, la companyia valenciana Cienfuegos Danza adapta una història universal a través de la dansa, la música de Txaikovski i una singular posada en escena en què el moviment corporal, així com el joc de llums i ombres modernitzen aquesta clàssica història.

Com dèiem, la programació familiar seguirà amb ‘Clinc!’ (mim i circ visual) de la Companyia Pep Bou el 20 de desembre, i ‘Cyrano de Bergerac’ (teatre infantil) de l’Horta Teatre el 27 de desembre, per tancar el 2014 al Teatre Calderón.

A més, per a reforçar aquesta proposta de teatre per als més menuts de la casa, els preus d’aquestes representacions són totalment populars: 3 euros, per a xiquets de 12 anys i més menuts, descompte aplicable comprant les entrades a taquilla, 5 i 7 euros amb el descompte del Club de l’Espectador.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *