foradia cdturisme

Consens per restablir la zona verda a La Rosaleda

• L’Ajuntament d’Alcoi i la Colla Ecologista la Carrasca han arribat a un acord per restablir la zona verda a La Rosaleda, complint la sentència del TSJ de l’any 2005. • En 2001, el PP va iniciar un projecte a La Rosaleda, adjudicat a Enrique Ortiz (corruptor del PP), que no respectava la zona verda.


L’Ajuntament d’Alcoi i la Colla Ecologista la Carrasca han arribat a un acord per restablir la zona verda a La Rosaleda, complint la sentència del TSJ de l’any 2005.

El Govern actual del PSOE ha presentat un avantprojecte per a restaurar el parc que ha satisfet a l’entitat, la qual s’ha compromés per escrit a no oposar-se. El consens en la Rosaleda demostra que la política és útil si es fa en bé de la ciutat. Volem agrair a la Colla Ecologista la seua implicació i capacitat de negociació”, afirma el regidor de Territori, Manolo Gomicia.

L’Ajuntament enviarà l’avantprojecte, valorat en prop d’un milió i mig d’euros, perquè el tribunal l’accepte.

Recordem el projecte il·legal de La Rosaleda

En 2001, l’Ajuntament d’Alcoi, encapçalat pel Partit Popular, va iniciar els tràmits per a la construcció d’un aparcament subterrani en la plaça de la Rosaleda d’Alcoi, licitant l’obra i l’adjudicà a la unió temporal d’empreses Enrique Ortiz (corruptor del PP), un projecte que no respectava la zona verda.

El TSJ, gràcies al contenciós administratiu que van presentar els ecologistes, va declarar il·legal aquest projecte en 2005. La sentència va ser ratificada darrerament pel tribunal Suprem i pel Constitucional.

Gomicia destaca, a aquest respecte que “sis anys després que els ciutadans deixaren al Partit Popular com a tercer partit de l’oposició amb només 4 regidors, Alcoi encara està pagant la seua pèssima gestió, en concret, la d’un projecte, el de la Rosaleda, que va encapçalar l’actual portaveu d’aquesta formació i regidor d’obres i contractació en 2001, Rafa Miró, que va ser qui va signar la proposta d’adjudicació”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *