foradia mediambient

L’Ajuntament publica la licitació de les obres de l’Illa de Rodes

El termini per a presentar les ofertes estarà obert fins al dia 21 de juny, i l'import de la licitació és de 7.094.126

Des de l’Ajuntament d’Alcoi han publicat la licitació del contracte per a dur a terme les obres de rehabilitació de l’Illa de Rodes. Amb aquestes obres es pretén convertir aquest espai en un parc tecnològic-cultural.

L’actuació tindrà un import de 7.094.126 euros, cofinançades en un 50% per la Unió Europea, i l’altra meitat estarà aportada per la Generalitat Valenciana i amb un percentatge inferior pel consistori alcoià. Per a dur-les a terme hi ha un termini d’execució de 28 mesos.

Totes les empreses interessades podran presentar les seues ofertes fins al dia 21 de juny.

Els treballs estaran dividits en dos parts. En primer lloc el bloc encarat al carrer Salvador Allende, i la part inferior del carrer Agres que acollirà un parc tecnològic, és a dir, en aquesta part s’instal·laran empreses i start-ups, i que estarà dinamitzats pel Districte Digital de la Generalitat Valenciana.

Per altra banda, als edificis situats en la part superior del Carrer Agres, que donen al carrer Vistabella, es dedicaran a fer activitats educatives i socioculturals.

Els dos blocs estaran connectats per un parc públic central, en el qual es combinaran els elements modernistes i industrials, i amb vegetació típica dels parcs naturals de la nostra ciutat.

La redacció del projecte va ser adjudicada el dia 18 de juliol de 2020 a l’UTE formada per Ramón Esteve Estudio, VVV Estudio, Isaac Montava i Carlos Sanjuán.

A més, de les obres en l’Illa de Rodes, també es recuperaran els edificis del carrer Tibi, que tindran una àrea tecnològica i d’investigació, i un centre administratiu, on estaran ubicades les oficines municipals; i també es recuperarà l’antic taller de carruatges dissenyat per Timoteo Briet en 1909 i que serà la sede del Centre de Desenvolupament Turístic d’Interior de la Generalitat.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *