Foradia subscriutegrat

Únic al món l’espai museístic que Alcoi dedica al seu Nadal

Presentades les novetas de l'espai museístic que Alcoi dedica al seu Nadal, un recurs únic al món. La principal incorporació als continguts d’aquest museu del Nadal és un audiovisual en 360º.

casal nadalEl Casal de Nadal enguany  incorpora novetat a la seua oferta expositiva, en roda de premsa ho han presentat  l’alcalde d’Alcoi Toni Francés i la regidora de Turisme Maria Llopis, junt al responsable de l’empresa Publiescala Jordi Tormo.

La principal incorporació als continguts d’aquest museu del Nadal és un audiovisual en 360º que ha estat elaborat per l’empresa tecnològica alcoiana Publiaescala. Es tracta d’un impressionant document que està a l’abast del públic únicament col·locant-se les ulleres especials que s’han habilitat a l’exposició, i que permet sentir des de dins de les desfilades de la Cavalcada i el Ban l’espectacularitat dels principals actes de la Trilogia nadalenca alcoiana.

A banda, també s’ha adequat una zona al propi Casal de Nadal per acollir tallers infantils de pintura i manualitats; un aula que està dotada amb cadires i taules, així com material per al dibuix i pintura, que ja està en ús des del passat dia 1. El Casal ja està obrint amb regularitat per acollir els visitants que aquests dies acudiran a la ciutat per presenciar el Betlem de Tirisiti i gaudir d’altres atractius d’Alcoi.

L’horari del Casal de Nadal: Sessions concertades amb reserva prèvia al 965537155. 1 al 19 de desembre, de dilluns a divendres de 10 a 14h (visita junt amb els centres i entitats que concerten prèviament). Dilluns 8 de desembre, obert d’11 a 14h. A partir del dia 20, i fins passar festes, de dimarts a diumenge, d’11 a 14h. 25 de desembre i 1 de gener, tancat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *