foradia subscriutegrat

Concert a la Plaça de Dins: Ana Valor, Tankats i Desustancia

Música als Ponts tanca la primera edició amb un gran èxit de públic i el concert dels tres guanyadors Ana Valor, Tankats i Desustancia actuaran demà divendres a les 19 hores a la Plaça de Dins.

musica als ponts

L’activitat Música als Ponts tanca la seua primera edició demà divendres 12 de desembre amb un concert a la Plaça de Dins a les 19 hores. La primera part d’aquesta iniciativa consistia a què 8 grups alcoians actuaren el passat divendres a diferents escenaris al llarg de la popular ‘Volta als Ponts.

Un jurat format pel membre de la junta directiva de La Nave de Max Lucas Guerrero, el periodista i escriptor Mauro Colomina i el director del programa de ràdio Rockodrom Juanra Todolí, va avaluar als participants, seleccionant a tres finalistes d’aquesta activitat impulsada per l’Associació Som Música i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi

Els tres guanyadors van ser Ana Valor, Tankats i Desustancia. Els finalistes van rebre, d’una banda, una simbòlica aportació econòmica de 150 euros; i d’altra, seran els encarregats d’oferir un concert, demà divendres 12 de desembre a partir de les 19 hores a la Plaça de Dins. En primer lloc, actuarà Desustancia, a les 19.50 Ana Valor i a les 20.30 hores clourà el concert Tankats.

musica als ponts 1

Un èxit de públic./

Els 8 participants a la primera part de Música als Ponts van ser Marco Pompero, Desustancia, Bridge Quintet, Jaume Pla, Ana Valor, Sellés, Cardo Borriquero i Tankats. La regidora de Joventut Maria Llopis valora molt positivament la iniciativa i espera que hi haja moltes més edicions: “Estem molt contents amb el resultat de la primera part de Música als Ponts”.

D’una banda, els nostres grups van tindre la possibilitat de fer allò que més necessiten: promocionar-se. D’altra banda, la gent d’Alcoi ens ha felicitat per una iniciativa que va ser seguida per molt públic, i va crear un ambient molt càlid en els carrers de la nostra ciutat. Ara ens queda el concert dels finalistes que esperem que també siga un èxit”.

L’edil de joventut afegeix: “Hem de felicitar a Som Música per la iniciativa perquè, certament, era una activitat necessària per a la joventut i, la ciutat en general, i encara que era complicat d’organitzar, el resultat final ha sigut espectacular. Ens agradaria molt parlar l’any que ve la segona edició de Música als Ponts, encara que pensarem en una data que faça menys fred”. Llopis conclou: “Cal felicitar als 8 grups participants  per la il·lusió i ganes per combatre el fred i donar-ho tot i, sobretot, per demostrar a tot Alcoi que tenim grups joves de molt nivell”.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *