foradia pressupostparticipatiualcoi

Candidatura Tots Som Podem Alcoi per al consell ciutadà

Podem és una nova força política que s’ha presentat davant de la societat, per tot arreu de l’Estat Espanyol, amb una clara vocació de ser un instrument de participació política democràtica dels ciutadans i ciutadanes.

En aquests moments, en Podem s’està construint l’estructura organitzativa a nivell municipal. La nova forma de fer política segons el projecte Podem implica que tot aquell ciutadà o ciutadana que ho desitge, podrà mostrar la seva preferència votant una de les dues candidatures que es presenten a les eleccions de Consell Ciutadà i Secretari General d’Alcoi.

tots som podemAquesta candidatura s’anomena Tots Som Podem. Composada per un equip de cinc dones i sis homes de diferents edats, cohesionats i il·lusionats per dur endavant el projecte a Alcoi, en el qual han participat des del seu naixement.

Per a donar-se a conèixer, entre altres activitats, l’equip Tots Som Podem ha fet aquest vídeo amb la cançó de fons d’Ovidi Montllor, “El meu poble, Alcoi”. En ell podeu veure qui són els candidats a la direcció política del Cercle i conèixer alguns del les seues inquietuds i motivacions.

Remarcar que la votació dels candidats al consell ciutadà Podem, s’ha de fer a través d’internet entre els dies 26 i 30 en la pàgina oficial Podem.info, amb una prèvia i senzilla inscripció (també per internet).


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *