foradia cdturisme

Excavacions arqueològiques en El Castellar d’Alcoi

• Excavacions arqueològiques a l’hàbitat fortificat del Castellar d’Alcoi • Amb la participació d’un equip integrat per dotze arqueòlegs i estudiants • Les àrees a prospectar es localitzen a la part superior i vessant oriental de la muntanya, i els sondejos han estat marcats prèviament.

el castellar excavacions

El jaciment medieval d’El Castellar d’Alcoi, serà prospectat  mitjançant sondejos arqueològics amb l’interés de documentar el registre arqueològic i comprovar la seqüència estratigràfica de l’hàbitat fortificat. L’actuació arqueològica compta amb la preceptiva autorització de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.

Els treballs tindran el seu desenvolupament durant dues setmanes a partir del dilluns 4 de juliol. Les àrees a prospectar es localitzen a la part superior i vessant oriental de la muntanya, i els sondejos han estat marcats prèviament.

El projecte s’ha impulsat des del Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó, i la investigació està dirigida per l’arqueòleg Germán Pérez Botí, autor de diferents estudis sobre aquest jaciment i professor del Col·legi Carmelites-La Presentació, institució que també col·labora en els treballs que compta amb la participació d’un equip integrat per dotze arqueòlegs i estudiants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *