lasarga ajualcoipresuparticipa

Marina: “els polítics gestionen amb l’únic objectiu de lucrar-se ells mateixos”

• Marina és una de les persones indignades amb el tractament de les pensions públiques per part del Govern del PP • Les pensions públiques són un dret social que no s’hauria de retallar, al contrari: s’hauria d’augmentar significativament el seu pressupost

Jubilats de tot l’Estat espanyol s’han manifestat als carrers a favor d’unes pensions públiques dignes i en contra del tractament que està fent el Govern del PP amb elles.

Alcoi ha viscut també una concentració conformada per més de dos-cents jubilats indignats amb la ridícula pujada d’enguany de les pensions públiques, que ha sigut de vora un parell d’euros de mitjana, una quantitat que no compensa la constant pujada de preus dels béns i serveis bàsics per a viure el dia a dia.

Cal tindre present que el col·lectiu de jubilats, gràcies a les pensions públiques, ha sigut des del començ de la recessió econòmica del 2008, un eix adquisitiu central en la família i la societat.

Per altra banda, les declaracions del PP alarmant sobre la insostenibilitat de les pensions públiques són constants. Tot això mentre altres institucions i despeses públiques (Monarquia, sector armamentístic, rescat a les autopistes privades, privilegis polítics, etc.) no es posen en qüestió.

Alguns dels jubilats alcoians ens comenten la seua anàlisi i experiència de primera mà

Marina és una de les persones indignades amb el tractament de les pensions públiques per part del Govern del PP: “han pujat una quantitat que no serveix per a res, és insultant”.

Des del seu punt de vista, les pensions públiques són un dret social que no s’hauria de retallar, al contrari: s’hauria d’augmentar significativament el seu pressupost. I més encara quan sí que n’hi ha inversions públiques en altres sectors: “d’aquesta manera anem cap arrere

A Marina li resulta intolerable que els polítics, “de tot signe“, gestionen els recursos públics “amb l’únic objectiu de lucrar-se ells mateixos”. Per aquest motiu, ara mateix, ha perdut la confiança en tots els partits polítics.

No obstant això, “l’esperança és l’últim que es perd, confiem que algun dia les coses canvien

Font: Rodrigo Paños./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *