foradia cdturisme

La cursa de Sant Silvestre uneix festa i esport

L’organització destaca que augmenten les xifres de l’any passat. Més de 700 participants a la Sant Silvestre Alcoiana.

san silvestre infantil

La cursa de Sant Silvestre ha estat una festa de l’esport en la tarda de nit de cap d’any, amb la participació de més de 150 xiquets i xiquetes i aproximadament 550 adults, unes xifres que incrementen les de la passada edició en vora un centenar de participants.

A l’inici de la cursa Sant Silvestre s’ha rebut un homenatge el veterà esportista Agustín Miró. Expresident del Club Atletisme Alcoi és tot un pioner d’aquest esport a la ciutat, i una persona molt lligada a la pràctica d’atletisme. El mateix corredor ha donat l’eixida a la cursa.

san silvestre

Molts corredors anaven amb disfresses donant color a la cursa, també el fred ha estat un dels animadors de la prova.  A la cursa infantil els avis han fet d’avis i han gaudit dels seus néts. L’eixida i sortida de la Sant Silvestre ha estat al passeig de Cervantes, repetint el format de l’any passat.

El recorregut de la prova no competitiva per adults s’ha establit l’eixida a Cervantes (a l’alçada del carrer Oliver), i des d’allà s’ha passat per Alçamora, Pont de Sant Roc, l’Alameda, Pont de Sant Jordi, Sant Tomàs, Plaça d’Espanya, Pintor Casanova (carrer Major), Placeta del Carbó, Sant Miquel, Santa Maria, Carrer del Carme, Puríssima, Sant Jaume, lateral de l’Escola d’Art, Barranc de Na Lloba, partida Tints fins al Muboma (Algessares), tornant per la vora del riu fins al carrer Barranc de Na Lloba, Bisbe Orberà, Sant Jordi, Plaça Emilio Sala, Bambú, País Valencià, Pont de Maria Cristina, i meta també al Passeig de Cervantes.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *