Foradia parentesisajudalcoi

Inauguració de l’escola d’Agres

El Col·legi Públic “El Teix” obri de nou les seues portes al finalitzar les obres de rehabilitació. Així, els xiquets i xiquetes d’Agres van prendre possessió de la seua escola el passat dimecres 7 de gener.

escola-agresLa Corporació Municipal es congratula perquè per fi s’han acabat les obres de rehabilitació integral del Col·legi Públic “El Teix”. Una bona noticia tant per a xiquets com a pares, que el passat dimecres 7 de gener van inaugurar la nova escola i començar el nou any amb les condicions òptimes del centre educatiu.

Cal recordar que l’import de la rehabilitació costejada per la Conselleria d’Educació ascendeix a poc més de 95.000 euros (en aquesta segona fase). Aquestes obres han patit retards i paralitzacions que han fet que els xiquets i xiquetes d’Agres tingueren que rebre classe al Centre de Cultura separats per panells durant vora dos cursos educatius, tot baix l’amenaça de posar autobusos i portar els xiquets a Muro si l’Ajuntament no cedia les seues instal·lacions culturals, el que ha fet que la rica programació cultural d’Agres també haja estat greument afectada durant aquest temps.

També va a executar-se de forma imminent la substitució de la caldera de calefacció del Col·legi El Teix per una caldera amb combustible de biomassa, sent una de les actuacions que el govern municipal ha proposat com prioritàries pel gran estalvi econòmic i ambiental que suposarà el canvi del combustible fòssil. Una actuació aquesta que rondarà l’import de 36.000 euros.

Des de l’Equip de Govern mostren la seua satisfacció, ja que després de molt d’esforç i lluita per part de tots i totes els veïns i veïnes d’Agres per reivindicar la necessitat d’una educació per als xiquets i xiquetes en condicions, l’escola es ja una realitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *