foradia barnasants

Visita als voltors de Mariola en Alcoi

• Una jornada de portes obertes pretén mostrar les instal·lacions de la Reserva de Fauna dels Pedreres de Sant Cristòfol • L’activitat serà el pròxim dissabte 3 d’octubre, Dia Mundial de les Aus • Es visitarà el lloc on s'alimenten els voltors del Projecte Canyet

voltor

El Parc Natural de la Serra de Mariola i FAPAS-Alcoi han organitzat un any més una jornada de portes obertes amb la intenció de mostrar les instal·lacions de la Reserva de Fauna dels Pedreres de Sant Cristòfol d’Alcoi, on s’alimenten els voltors del Projecte Canyet. L’activitat permetrà veure de prop els voltors de Mariola i rebre tota classe d’explicacions sobre el projecte.

La jornada s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de les Aus, en la que s’intenta conscienciar a la societat de la importància de conservar les aus i els seus hàbitats, així com promoure la implicació de la població en la preservació del medi ambient.

La tardor és l’època perfecta per a observar les aus, que després de la seua reproducció en el continent europeu, comencen a migrar cap al continent africà. Milers de cigonyes, voltors, milans, àguiles, pilots, etc., passen pel cel de les comarques per dirigir-se cap a l’Estret de Gibraltar.

Per participar en l’activitat cal inscriure’s prèviament telefonant al 965566383 o enviant un correu electrònic a serra_mariola@gva.es

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *