Foradia ajualcoitel

Representació del PP alcoià en la seua Convenció Nacional

El PP d’Alcoi acudirà a la Convenció Nacional que se celebra a Madrid aquest cap de setmana. Recordar que el PP alcoià ha perfilat les seves estructures de cara a les eleccions municipals del mes de maig. El coordinador de la campanya serà Fernando Pastor, mentre que la responsable del programa electoral serà Anabel Trujillo.

ejecutiva_PP_210115Aquest cap de setmana vinent, del 23 al 25 de gener, es dóna cita la Convenció Nacional del PP, que tindrà lloc a Madrid i portarà el lema “Junts per un gran país” . Enguany, una representació del PP d’Alcoi es desplaçarà per a participar en aquest fòrum de debat i propostes.

La delegació d’Alcoi està encapçalada pel president local del PP, Rafa Miró. Que al costat de Borja Espert van ser dos de les quinze persones designades per l’Adreça Regional per a representar a la Comunitat Valenciana. A més, els acompanyaran diferents càrrecs públics i militants del partit. Nando Pastor, Amparo Ferrando, Trini Miró com a membres nats en la Convenció i Ignacio Palmer, Amalia Payá, Jose Luis González, Almudena Jordá, Juan Abad, Javier Montava, Mar Climent i Anabel Trujillo com convidats.

Recordar que el PP alcoià ha perfilat les seves estructures de cara a les eleccions municipals del mes de maig, procedint l’aprovació de dos òrgans fonamentals de cara a la cita electoral: el Comitè de Campaña, encarregat de preparar la campanya i de redactar el programa electoral, i el Comitè Electoral, responsable d’elaborar la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals.

El coordinador de la campanya serà Fernando Pastor, mentre que la responsable del programa electoral serà Anabel Trujillo. Tots dos compten amb equips de persones per a distribuir i ordenar les competències pròpies de cadascun d’aquests dos òrgans de treball. I pel que fa al Comitè Electoral, estarà encapçalat per Javier Montava com a President i Cristina Antolí com a Secretària.


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *