foradia subscriutegrat

Celebració del 50 aniversari de la Unesco d’Alcoi amb una exposició d’art i drets humans

• El Club Unesco d'Alcoi ha organitzat una exposició col·lectiva sobre els drets humans infantils per celebrar el seu 50 aniversari. • El Club d'Amics de la Unesco d'Alcoi naix en 1968 en plena dictadura per a defensar la democràcia i els drets humans

El Club Unesco d’Alcoi ha organitzat una exposició col·lectiva sobre els drets humans i infantils per celebrar el seu 50 aniversari. La seua inauguració serà el dissabte 20 de gener a les 12:00.

Els objectius d’aquest acte commemoratiu són:

  • Ressaltar la vigència de la Declaració dels Drets Humans en tota la seua extensió, en un context polític i econòmic tan convuls com el que vivim.
  • Promocionar i fomentar les Arts Plàstiques.
  • Estimular la creació artística de denúncia.
  • Difondre la producció artística dels creadors participants.
  • Posar imatges a la vulnerabilitat de la societat actual.

Cal recordar que el Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi naix en 1968 en plena dictadura per a defensar la democràcia i els drets humans. Des de llavors ha funcionat ininterrompudament, mantenint una activitat intensa en totes les seues seus. L’activitat ha sigut bàsicament social i en defensa de tota l’extensió dels drets humans, de la pau, de la democràcia, de la cultura, de l’educació, de la ciència ètica i de la informació.

Els artistes participants són:

TONI MIRÓ-LUIS ARDEVINEZ – MARC VICENS – NORMA – PARIS – MIGUEL ANGEL PONS – THOM ACHE – CARO GUARINOS – JOSE LUIS RICO – RAFAEL LLORENS – LAURA LLORENS – MÓNICA LÓPEZ MARTÍ – DAVID ULIBARRI – CONCHA PASAMAR – EMI PÉREZ – VERO McCLAIN – CHEMI GALIANO – MAURO PASTOR – RAFA GORDILLO – DORI CANTÓ – TOMÁS TAPIA – PEP FUSTER – ALEX IVAÑEZ GORDEJUELA – MIGUEL RIPOLL – ALEJANDRA MARTÍNEZ – MANOLO GRANADO – LARUZAFA – XARO NAVARRO – SALVADOR RUS – ALISSIA

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *