foradia subscriutegrat

El CF Alcoy dóna 1.350 euros a SOLC

Recaptats durant el torneig benèfic del passat 27 de desembre. Ha passat dels 900 euros aconseguits en l’anterior edició als 1.350 euros d’aquesta última cita. La presidenta de SOLC Marcela Ripoll va agrair el donatiu.

SOLC

President i membres del CF Alcoy van fer lliurament ahir a la presidenta de l’Associació de Suport i Ajuda a Malalts de Càncer SOLC d’un total de 1.350 euros, corresponents a la recaptació de l’última edició del torneig benèfic que l’entitat organitza durant les festes de Nadal.

El president del club esportiu alcoià Eugenio Villahermosa va destacar que enguany s’ha superat l’assistència al torneig, i per tant també la recaptació, que ha passat dels 900 euros aconseguits en l’anterior edició als 1.350 euros d’aquesta última cita. El president del CF Alcoy també va agrair la col·laboració de tots els implicats en l’organització: el Centre d’Esports, els pares i mares dels propis jugadors del club, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i, molt especialment, al grup de voluntaris d’Esports, coordinat per Rafael Marcos, a qui li va ser lliurat un record en agraïment de la feina del grup durant les tres edicions del torneig.

La presidenta de SOLC Marcela Ripoll va agrair el donatiu, explicant que serà destinat al programa psicosocial de joves afectats per càncer que té en marxa l’entitat. I el director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig va felicitar el CF Alcoy: “És un torneig que creix any rere any, en el qual es fa una gran feina per part del club i de tots els implicats, i volem animar a la directiva i a tot el club a treballar ja en la quarta edició del torneig”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *