foradia cdturisme

La Generalitat aprova Alcoinnova i l’ATE a la Canal

Finalitza tot el procés de tramitació per part de la Generalitat. Alcoinnova es converteix en la primera ATE de la Generalitat Valenciana. La resolució aprovatòria de l'ATE s'ha publicat avui en BOP d'Alacant, i aquesta mateixa setmana es publicarà un extracte de la resolució en el DOGV.

reunio pp la canalEl projecte empresarial Alcoinnova s’ha convertit en la primera Actuació Territorial Estratègica de la Comunitat Valenciana, el Partit Popular d’Alcoi la emés una nota de premsa explicant els detalls d’aquest fet i així l’hi ha fet saber en el transcurs de la reunió de treball que s’ha celebrat aquest matí a València al director general d’Urbanisme, Juan Giner, al director general d’Ocupació, Rafael Miró, i al portaveu del PP a Alcoi, Fernando Pastor.

La resolució aprovatòria de l’ATE s’ha publicat hui en BOP d’Alacant, i aquesta mateixa setmana es publicarà un extracte de la resolució en el DOGV.

L’instructor i responsable de l’ATE Alcoinnova, Juan Giner ha expressat la seua satisfacció per la culminació d’un expedient que va iniciar el 22 de febrer de 2013. Segons Giner, “en menys de dos anys hem aprovat una proposta empresarial que s’ha convertit en un referent per a la mateixa Conselleria”. En aquest sentit, Giner ha remarcat “que darrere d’aquesta proposta hi ha un grup seriós amb ganes de fer les coses ben fetes, i això ha facilitat molt que l’ATE s’haja pogut aprovar definitivament”.

Per la seua banda, el director general d’Ocupació, Rafael Miró ha volgut ressaltar el fet que “Alcoinnova es converteix en la primera ATE aprovada per la Generalitat Valenciana, per davant d’unes altres que es van iniciar fins i tot abans que aquesta”. Segons Miró “avui és un dia important per a Alcoi, no cada dia es pot anunciar una notícia d’aquesta envergadura que apunta directament cap a la creació de llocs de treball i la consolidació d’un gran grup empresarial a la nostra comarca”.

80 milions d’euros i 750 llocs de treball

la canal alcoi lesmuntanyes.comDes del PP assenyalen, que en aquest projecte suposa una inversió propera als 80 milions d’euros i la creació, només en la primera fase, d’uns 750 llocs de treball, entre directes, indirectes i induïts, es podran aconseguir les 2.000 ocupacions en la segona fase.

Ja finalment, el portaveu del PP, Fernando Pastor, ha comentat “nosaltres som els únics que ens hem mantingut en el suport a l’Espanyola des del primer dia, uns altres també han estat sempre en contra i alguns, en canvi, mai han estat enlloc”, segons Pastor “a aquests que mai prenen postura sembla que els ha arribat el moment de decidir”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *