Foradia ajualcoitel

Disconformitat a Alcoi pel desplaçament de la selectivitat a Alacant

• Les proves de selectivitat es realitzan a Alacant • Es proposa posar a disposició de Conselleria qualsevol infraestructura pública d'Alcoi • Guanyar també ha mostrat el seu rebuig a aquesta centralització.

La Conselleria d’Educació ha decidit que les proves de selectivitat dels alumnes de la comarca l’Alcoià es realitzen al Campus de la Universitat d’Alacant.

Amb aquesta mesura centralitzadora, seran més de 500 els alumnes (vora 300 d’ells alcoians) que hauran de traslladar-se fins a Sant Vicent del Raspeig per a examinar-se.

L’Ajuntament d’Alcoi vol que la Conselleria d’Educació no aplique aquesta decisió. Des del Govern, es proposa posar a disposició de Conselleria qualsevol infraestructura pública de la ciutat (IES, Àgora, UPV…) per tal d’acollir les proves dels alumnes.

En la mateixa línia s’ha pronunciat Guanyar, que ha mostrat el seu rebuig a aquesta centralització: “des de Guanyar Alcoi es vol apostar per la proximitat i, per descomptat, per la comoditat dels alumnes que, amb la mesura que s’ha proposat per la Conselleria d’Educació, suposarà que durant tres dies hagen d’anar i tornar a la Universitat d’Alacant segurament”.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *