foradia pressupostparticipatiualcoi

Fira de nuvis i celebracions BodAlcoi

Enguany, el certamen unifica les diferents cites d’aquestes característiques que se celebraven a la ciutat, per oferir un únic espai on es podrà trobar tots els articles per a l’organització d’eixe dia tan especial.

bodalcoiAquest cap de setmana, tindrà lloc la fira de nuvis i celebracions BodAlcoy 2015. Concretament l’event compendrà els dies 30, 31 de gener i 1 de febrer en els salons del Círculo Industrial d’Alcoi.

L’event a sigut presentat en roda de premsa per la regidora de Comerç i Turisme Maria Llopis, acompanyant a Juanjo Garrido, Antonio Limiñana i Félix García en representació dels organitzadors de la fira, que han oferit els detalls i novetats. Enguany, el certamen unifica les diferents cites d’aquestes característiques que se celebraven a la ciutat, i que ara es presenten sota una marca única i específica que aglutina l’oferta més destacada al voltant del sector de les bodes i celebracions, un espai on es podrà trobar tots els articles que necessitem per a l’organització d’eixe dia tan especial.

Es posaran a disposició dels visitants 34 expositors de més de 23 sectors diferents que li oferiran ofertes i grans descomptes. En ells podrem trobar una amplia oferta: des de les flors, vestits per a les nuvies, per a les madrines, per als xiquets, els regals, la cerimonia, el fotògraf, vídeo, la perruqueria, el restaurant, els targetons, viatjes de nuvis, vestits per a ells y moltes altres idees.

Llopis ha destacat que “front a les veus que parlen d’atonia i falta de dinamisme local, tenim ací una prova claríssima de les ganes i els esforços dels professionals de la nostra ciutat per situar a Alcoi com a capital comercial i cultural. BodAlcoy és un certamen que atraurà visitants des de tota la província, i que gràcies al treball dels seus organitzadors serà una de les principals fires d’aquesta especialitat del nostre territori autonòmic, que a més se celebra en un marc incomparable, tot un símbol del modernisme alcoià, com és el Círcol Industrial”. De fet, l’organització ha habilitat un paquet especial per a visitants amb possibilitat d’allotjar-se a establiments hostelers d’Alcoi.

L’horari de visita és de 17 a 20 h. el divendres 30 gener; de 10 a 14 h. i de 17 a 21 el dissabte 31 de gener i de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h. el diumenge 1 de febrer.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *