foradia subscriutegrat

L’ Ajuntament d’Alcoi aprova el Projecte de la Rosaleda

Després d’haver incorporat les modificacions indicades pel TSJ l’ Ajuntament d’Alcoi aprova el Projecte de la Rosaleda • Aquest divendres, per Junta de Govern Local ha estat aprovat el projecte de Reforma de la Rosaleda que permetrà retornar la zona a la legalitat • Conforme en el seu dia va determinar el TSJ de València l’obra d’urbanització de la plaça de la Rosaleda executada pel PP és il·legal i va condemnar a l’Ajuntament a restituir la zona verda.

rosaleda

La Rosaleda abans./

Davant d’una sentencia d’obligat compliment l’Ajuntament el que ha fet és aprovar un projecte que compleix tècnicament amb la normativa urbanística i d’accessibilitat, i a més es tracta d’un projecte que suposa el menor cost per a les arques municipals, en definitiva per als alcoians, i que millora substancialment l’actual configuració de la plaça.

Lamentar des del Grup Municipal Socialista l’ús partidista i electoralista que està fent en aquest tema Esquerra Unida, i la falta de responsabilitat i coherència que ha demostrat també en aquest tema, amb el seu vot en contra del projecte avalat pels tècnics municipals.

També hem anunciat que la setmana que ve mantindrem una reunió amb Avanzar per explicar-los el projecte de la Rosaleda i per a que puguen comprovar el compliment de la normativa d’accessibilitat.

Una vegada mes decideix actuar com oposició oblidant-se de la seua responsabilitat de govern i no afrontar els problemes. Tot per evitar perdre el recolzament de part de la seva militància, sense pensar que quan un governa és per a tots els alcoians, escoltant-los a tots i pensant en el bé i l’interès comú. També haurien d’explicar com pensen dur endavant un nou projecte més costos, sense l’aval municipal i amb informes externs únicament.

Des del Grup Socialista recordem als companys d’EU que la nostra responsabilitat es resoldre de la millor manera possible per als alcoians els conflictes que va crear el PP a la ciutat, i no obrir-ne nous que no sabem quines conseqüències tindrien per a l’Ajuntament com seria tombar el forjat del pàrking.

Font: PSPV-PSOE Alcoi Agrupació local./


ajualcoi

Una resposta de L’ Ajuntament d’Alcoi aprova el Projecte de la Rosaleda

  1. […] la raó a La Carrasca-Ecologistes en Acció i rebutja el projecte de remodelació de la plaça que va aprovar l’Ajuntament d’Alcoi amb l’aval de sis tècnics municipals. El projecte està incomplint els requisits mínims indispensables com també va denunciar […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *