foradia

Tecnologia industrial al CEIP El Romeral

Els alumes de El Romeral van visitar l'empresa alcoiana Tutto Piccolo, amb motiu dels treballs que estan duent a terme en el col·legi sobre treballant els invents i la tecnologia aplicada a la indústria. Així, van conéixer de primera mà les dependències del magatzem i com es treballa.

visita-romeralL’alumnat de 2n d’Educació Primària del CEIP El Romeral estan treballant els invents i la tecnologia aplicada a la indústria i al quefer quotidià. Per aquest motiu, el passat dimecres 18 de febrer els xiquets i xiquetes del CEIP EL Romeral van tindre l’oportunitat de visitar el magatzem de la prestigiosa empresa alcoiana Tutto Piccolo.

Els alumnes pogueren veure com es treballa en aquest magatzem. De la mà d’alguns dels treballadors, que van ensenyar l’empresa, recorreguérem totes i cadascuna de les zones del magatzem i rebérem les explicacions, força adequades per a xiquets de set anys, de com es treballa allí. Així, van conéixer de prop el gran avantatge que representa tenir una maquinària moderna i apropiada per facilitar la feina i obtenir el màxim rendiment amb les menys errades possibles.


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *