lasarga ajualcoipresuparticipa

Estrena de ‘Burning Man Quest’ de l’ultramaratonià Isra García

Estrena del documental de l’ultramaratonià Isra García a l’Àgora • ‘Burning Man Quest’ es projectarà divendres 27 a les 20 hores • Explica la història d'un viatge sense mapes • L'entrada és lliure, gratuïta, sense registres previs, només has d'arribar allí abans que ho facen uns altres

isra garciaL’atleta ultramaratonià i consultor Isra García estrenarà a Alcoi el seu documental ‘Burning Man Quest’, un film que recull l’experiència del trajecte de 573 quilòmetres que el propi García va fer corrent, nedant i amb bicicleta, per arribar al festival Burning Man, que se celebra al mig del desert de Nevada.

L’estrena a Alcoi del documental serà aquest divendres 27 a partir de les 20 hores a l’Àgora, amb entrada lliure fins completar l’aforament de la sala. Abans, dimecres i dijous, la producció s’estrenarà a Alacant i València.

El documental es va realitzar amb finalitats solidàries, amb l’objectiu de recaptar fons per construir una escola de música i innovació als barris marginals de la ciutat sud-africana de Langa.

Explica la història d’un viatge sense mapes, cap al desconegut, amb la missió aquest canvi positiu allí on més falta feia. 573 quilòmetres en 54 hores sense dormir; des de Fairlfield (Califòrnia) fins a arribar a Burning Man, en el desert Black Rock City (Nevada). La fi en ment: recaptar fons per construir la primera escola de música i innovació als barris marginals de Langa (Sud-àfrica), finalment la metxa es va encendre i alguna cosa va succeir, l’escola de música serà construïda a partir d’aquest any.

L’entrada és lliure, gratuïta, sense registres previs, només has d’arribar allí abans que ho facen uns altres. El documental es projectarà una única vegada a cada ciutat, serà divertit, intens i una bona ocasió per escoltar la història, experiències i reflexions per part d’alguns dels membres de l’equip i de mi mateix, que per descomptat estarem allí i també per connectar en persona. Isra García, és conseller en noves formes de comunicació i autor del llibre “Human Mitjana: les persones en l’era d’Internet”.

Font: Isra Garcia./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *