foradia subscriutegrat

La col·locació de l’enramà de festes

La il·luminació festera i l'enrramà ja és visible a la Plaça d’Espanya • Un esdeveniment que indica, com cada any, l’arriba de les festes.

enrramaL’enramada a la Plaça d’Espanya ja esta oficialment col·locada. Durant el transcurs d’aquesta semana, els operaris de l’Ajuntament han instal·lat la il·luminació festera. Però, cal indicar que encara queda posar-la pels carrers Sant Nicolau, Sant Llorenç i Avinguda País Valencià.

Ara sols queda esperar a tradicional col·locació del Castell i la revisió dels balcons per on transcorren les entrades, a la fi que estiga tot preparat per aquestes festes 2015. I recordem que en poc més d’un mes es descobrirà el cartell de Festes en la façana de l’Ajuntament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *