foradia cdturisme

Ciudadanos sol·licita dinamitzar l’àrea del carrer Sant Francisco

• Dinamitzar urgentment l'àrea del carrer Sant Francisco • El Govern municipal ha incorporat en el pressupost “250.000 € i no els 300.000 € que es van aprovar en el Ple”.

Ciudadanos sol·licita dinamitzar urgentment l’àrea del carrer Sant Francisco i les seues vies adjacents, una important zona històrica molt degradada comercialment i socialment.

El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament d’Alcoi, Jorge Sedano, vol posar de manifest que, per a aquesta dinamització, el Govern Municipal ha incorporat en el pressupost del 2017, “250.000 € i no els 300.000 € que es van aprovar en el Ple” (900.000 € durant tres anys a raó de 300.000 € cadascun d’ells).

Des de Ciutadans pensen que la inversió ha de centrar-se en la zona específica del carrer Sant Francisco i no ser genèrica per a la zona del centre, “tal com va proposar l’equip de treball de Ciutadans i es va aprovar en el Ple del seu moment“.

Tres dels punts que es van aprovar són:

  • Declarar el carrer Sant Francesc i adjacents com a zona prioritària de rehabilitació del Centre. 
  • Que l’Ajuntament consigne en els pròxims pressupostos i per als següents exercicis d’aquesta legislatura entorn de 900.000 euros. 
  • Elaboració d’un projecte a desenvolupar a curt termini que contemple les inspeccions tècniques de vivendes ITV, així com l’actualització o realització d’un inventari de baixos comercials, vivendes i propietaris.
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *