Foradia

II Cursa solidaria de la Dona a Muro

Enguany, es va celebrar la segona edició de la Cursa Solidària Dia de la Dona • En aquest cas, els diners recaptats aniran íntegrament a l'associació AFA Muro

carrera solidaria mujer muro

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Muro també va voler homenatjar aquest dia i va celebrar una cursa solidaria el passat dissabte 7 de març. Així, una gran afluència de públic es va congregar a la Plaça Matzem per iniciar la segona edició de la Cursa Solidària de la Dóna.

Aquest és tot un projecte solidari per unir esport amb les associacions que requereixen el màxim esforç i suport. Una activitat que va resultar ser molt atractiva, en una vesprada esplèndida per gaudir de l’esport i la solidaritat.

Enguany, es tenia el repte de superar la gran acollida de participació ciutadana que va tindre la primera edició amb més de 750 dones corrent per una causa solidària. En aquest cas, els diners recaptats aniran íntegrament a l’associació AFA Muro, que fa una encomiable labor cada dia amb els malalts d’Alzheimer. Per a fer possible aquesta activitat es compta amb la inestimable col·laboració de l’associació ‘Les Llebres de Muro’.

Elisa Genís, regidora de la Dona, va dir que “aquesta activitat solidària i lúdica pretén conscienciar sobre la labor que desenvolupen els col·lectius locals de forma desinteressada, dia rere dia, i que donen suport a les persones que més ho necessiten”, i també va recordada que “es pot col·laborar també fent aportacions voluntàries que revertiran en l’associació AFA de Muro que treballa amb els malalts d’Alzheimer”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *