foradia subscriutegrat

Confeti morat per reivindicar la igualtat de les dones en festes

• Campanya de reivindicació lúdica dels drets de les dones en les festes 2016 • El divendres 15 d'abril repartiran bossetes de confeti morat i altres articles

fonevol

Per Fonèvol, està clar que 2016 serà més igualitari que 2015: finalment es podran veure dones en les esquadres de l’Entrada. Tenim notícia de la presència de dones de ple dret en les següents filaes: Alcodians, Aragonesos, Chanos, Cordón, Gusmans, Judios, Llana, Marrakesch, Maseros, Miqueros, Mudéjares, Navarros, Realistes i Vascos. Tot i això, queda molt per fer, ja que hi ha 14 filaes on cap dona pot votar.

Cada any, proposen aquesta activitat positiva, respectuosa i integrada en la festa per a conscienciar a la gent i reivindicar la participació de la dona en igualtat de condicions a un home. “L’objectiu és permetre reflexionar al públic i apropar més les opinions”. Des de Fonèvol conviden a totes aquelles persones que creuen en la participació de la dona en les festes en igualtat a utilitzar confeti de color morat a les entrades de moros i cristians d’Alcoi.

Amb aquesta finalitat repartiran bossetes de confeti morat i altres articles el proper divendres 15 d’abril de 19.00 a 21.00 hores a la seu del Club d’Amics de la UNESCO, al carrer Cid, núm. 12, d’Alcoi.

Fonèvol recorda l’entradeta del dia 18 d’abril a les 22’o0h. pel carrer Sant Nicolau. L’entradeta és participativa, igualitària, mixta i democràtica.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *