foradia subscriutegrat

Guanyadors del concurs fotogràfic ‘Descobrim la Mariola’

Francisco Carlos González guanya el concurs fotogràfic Descobrim la Mariola • Enrique Verdú i Sara Portela conquereixen el segon i el tercer premi respectivament • “Descobrim la Mariola” ha sigut el lema del primer concurs fotogràfic

3 Premi

2 Premi

1 Premi

Amb un total de 249 instantànies de 25 autors apassionats del retrat amb caràcter amateur diferents van concórrer a la primera edició del concurs fotogràfic.

D’aquesta forma, després de triar les quinze fotografies finalistes, el jurat va elegir com a guanyadora una vista dels senders que condueixen al Montcabrer obra de Francisco Carlos González Carbonell que obtenia així el primer premi consistent en l’allotjament durant un cap de setmana per a dues persones a un dels establiments adherits a l’associació.

A més, Enrique Verdú Jordà va rebre el segon guardó, recompensat amb una menjada a un dels restaurants integrants de l’organització convocant, per una instantània que reflecteix l’entrada al barranc del Sinc a Alcoi mentre que Sara Portela i Valls aconseguia el tercer reconeixement amb una imatge de la cúpula de la cava de Sant Blai de Bocairent per la qual cosa podrà elegir una ruta guiada per a dues persones de la mà d’una de les empreses de serveis turístics presents a l’associació Serra Mariola.

“Descobrim la Mariola” ha sigut el lema del primer concurs fotogràfic convocat per l’associació Serra Mariola. Així, la finalitat del certamen és que “els amants de les instantànies puguen expressar, a través de l’objectiu, la seua pròpia visió del parc natural i dels municipis (Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina i Muro)” en qualsevol vessant com naturalesa i paisatges o monuments i tradicions, entre altres.

Descobrim la Mariola convocat per l’associació Serra Mariola que aglutina ajuntaments i empreses del parc natural. Els membres de la junta directiva, representatius dels set municipis de l’àrea protegida, van ser els encarregats de determinar les tres imatges més reeixides.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *