foradia subscriutegrat

Jordi Martínez: “volem fer una actuació cada any en els carrers transversals”

El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez ens ha explicat quant queda per a finalitzar les obres al carrer Sant Francesc i quins són els projectes que té previst l'Ajuntament

La conversió en zona de vianants del Centre d’Alcoi és una de les apostes del govern municipal, i un dels exemples és l’obra que s’ha realitzat en tot el carrer Sant Francesc. Per a saber més sobre aquest tema en Les Muntanyes hem parlat amb el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Martínez ens ha explicat que encara que aquesta actuació està quasi finalitzada, està previst que finalitzen les obres durant la primera quinzena de setembre, un mes més tard del que estava previst, però com el mateix regidor ens ha explicat, l’empresa ha demanat aquest termini per a poder finalitzar correctament.

I una vegada acabe aquesta obra, què passarà amb la resta dels carrers del centre? Doncs així ho hem preguntat a Jordi Martínez, que ens ha avançat que “volem fer una actuació cada any en els carrers transversals de Sant Francesc, en Sant Mateu i en la costera del Gurugú“.

Com ja hem dit, la peatonalització és un dels projectes que està duent el govern local, i, des que va començar la nova normalitat, Sant Nicolau i Sant Llorenç estan adaptant-se a aquest nou model per a fer aquesta ciutat exclusivament per a vianants. “En Sant Nicolau i Sant Llorenç plantegem un projecte així a la llarga, perquè tot tinga la mateixa estètica. És possible que l’any que ve es comence a planificar“, ha afegit Martínez, i ha anunciat que: “en Sant Nicolauet, des de la Font Redona, fins al Partidor està previst un projecte per a canviar els llambordins perquè que done més prestància al carrer“.

Convertir el centre en zona de vianants és una iniciativa ambiciosa, ja que canviaria el dia a dia de veïns i veïnes, comerciants i hostalers de la zona, respecte a aquest tema el regidor d’Obres i Serveis ha comentat que: “Hi haurà opinions per a tots els gustos, però ens preocupen les seues necessitats i dins del pla es dóna solució als seus problemes, ja que donen informació que s’utilitza per a fer els canvis oportuns“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *