foradia pressupostparticipatiualcoi

Xerrada sobre ‘La Manipulació climàtica’ per Josefina Fraile

Josefina Fraile, activista ambiental, es dedica a denunciar, desemmascarar i paralitzar al més aviat possible, les Fumigacions Clandestines Aèries que s'estan duent a terme en tot el planeta sense el consentiment dels ciutadans • El proper 28 de març a les 19h. en el Club d'Amics de la UNESCO

El proper 28 de març a les 19h. xerrada per Josefina Fraile Martín en el Club d’Amics de la UNESCO sobre “Manipulació climàtica, medi ambient i salut pública”. Organitzat per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi.

CARTELL XERRADA JOSEFINA FRAILE. MANIPULACIÓ CLIMÀTICA.Josefina Fraile, activista ambiental, es dedica a denunciar, desemmascarar i paralitzar al més aviat possible, les Fumigacions Clandestines Aèries que s’estan duent a terme en tot el planeta sense el consentiment dels ciutadans, conseqüència dels programes de geoingeniería o manipulació climàtica. No per increïble que semble, és menys cert. És un assumpte extremadament greu que afectarà de forma radical -ja està afectant- la supervivència del planeta. Lluitar contra les armes climàtiques és alguna cosa poc comuna, és la mare de totes les batalles. Només tenim un planeta, la terra, i és la nostra llar. Si permets que quatre psicòpates manipulen els sistemes climàtics naturals, el resultat serà la destrucció de tota la cadena de vida. Hem de saber la veritat per poder enfrontar-nos a ella, plantar-li cara i evitar que aquests aberrants experiments seguisquen avance.

Josefina Fraile Martín, llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat de Califòrnia (UCLA), és presidenta de l’Associació ‘Terra SOS-tenible’ promotora de la plataforma cívica Guardacielos, integrada per ciutadans oposats als programes de manipulació climàtica que suposadament s’estan duent a terme en l’àmbit global amb un impacte incalculable per al medi ambient i la salut pública.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *