lasarga ajualcoipresuparticipa

Reconeixement a la coreógrafa Ana Botella

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit la recepció pel reconeixement a Ana Botella pels 25 anys de trajectòria al món de la dansa • Recentment, el Ballet d'Ana Botella va tindre l'honor de ser convidat a la desfilada del Nou Any Xinés a Hong Kong.

recepcioanaboetlla

L’alcalde Toni Francés va rebre a l’Ajuntament a la coreògrafa Ana Botella, que va estar acompanyada per les integrants del seu grup de dansa, per fer lliurament d’una placa commemorativa en reconeixement als 25 anys de trajectòria en el món de la dansa. Així, Francés va voler transmetre a Ana Botella l’enhorabona de la ciutat davant els 25 anys “dedicats a la promoció de la dansa, a la pedagogia, a la formació i al foment de la cultura, tant a la nostra ciutat com a altres territoris”.

Cal recordar que el ballet d’Ana Botella ha participat en programes de televisió i estrenes de pel·lícules, cerimònies i gal·les d’àmbit estatal, i esdeveniments internacionals com el carnestoltes de Niça, actuacions a Romania, el Festival de San Remo a Itàlia.

IMG_2451En aquest sentir, recentment, el Ballet va tindre l’honor de ser convidat a la desfilada del Nou Any Xinés. Un grup format per 29 ballarines, un ballarí i una maquilladora van partir cap a Hong Kong el dia de la Nit Bona per fer la primera actuació. La companyia va representar el muntatge de la Capitania de la Filà Berberiscos que va presentar en les Festes de Moros i Cristians de 2012. Un desplegament que llavors portava per nom “Fuente la Alambra” però que en aquesta ocasió va ser encunyat amb el nom “The Waves” (Les ones), a causa de la impossibilitat de transportar la font sobre la qual les ballarines anaven muntades en el ballet. Sens dubte la notícia va ser tot un orgull per al Ballet d’Ana Botella i Alcoi, en general, doncs la desfilada va estar composta per 11 ballets internacionals arribats de diferents punts del planeta i aquest va ser l’únic que anava en nom d’Espanya. Cal esmentar que feia vuit anys que aquest esdeveniment no comptava amb representació espanyola des de feia vuit anys.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *