foradia pressupostparticipatiualcoi

S’estrena el documental ‘Si se puede’

Hui dimecres 25 de març a les 19h. al Centre Cultural Mario Silvestre s'estrena la projecció de "Si se puede. 7 dias en PAH Barcelona" • La cinta va ser filmada pel Comando Vídeo, un grup d'activistes de la plataforma

imageHui dimecres 25 de març a les 19h. al Centre Cultural Mario Silvestre s’estrena la projecció de “Si se puede. 7 dias en PAH Barcelona”,

El documental que ens apropa el dia a dia a l’interior de la PAH. La cinta va ser filmada pel Comando Vídeo, un grup d’activistes de la plataforma que es dediquen a la producció audiovisual i que volien posar la seua experiència al servei de la lluita contra els desnonaments.

“Si se puede. 7 dias en PAH Barcelona” pretén explicar la complexitat i diversitat d’un moviment que s’ha estés per tot l’estat i que ha suposat un veritable desafiament de la societat civil a les polítiques del govern i a les entitats financeres després del desastre econòmic i humà que va suposar l’esclat de la bombolla immobiliària.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *