foradia elgrat

Jordi Gil i Andreu Valor actuaran al ‘Sopar Estellés’ d’Alcoi

• Vora cent localitats de tot el País Valencià celebraran enguany una ‘Festa Estellés’. Alcoi serà una d'aquestes. • Una iniciativa conjunta de la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat i el Casal Ovidi Montllor d'Alcoi

Vora cent localitats de tot el País Valencià celebraran enguany una ‘Festa Estellés’, on destaca la combinació de la germanor i la reivindicació. Alcoi serà una d’aquestes localitats: celebrarà el ‘Sopar Estellés’ divendres 26 d’octubre, a la filà Benimerins, a partir de les 20:30.

A principi de la jornada hi haurà una lectura de poemes, en la qual participaran poetes i estarà oberta a tot el públic que vulga col·laborar. Després del sopar, tindrà lloc l’actuació dels cantants Andreu Valor i Jordi Gil.

L’acte és una iniciativa conjunta de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat (Escola Valenciana) i el Casal Ovidi Montllor d’Alcoi. Per a confirmar assistència, cal contactar amb els organitzadors a través del correu alcoi@acpv.cat o del telèfon 965 52 01 48, de 18 a 21 hores.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *