foradia subscriutegrat

Cloenda de la Setmana del Llibre i records a l’Ovidi al Romeral

La Setmana del Llibre i els 20 anys de records a l'Ovidi ja han finalitzat al CEIP El Romeral amb una jornada amb tallers, jocs, teatre, experiments, exposicions al voltant de l'artista alcoià.

cloendaromeral

El CEIP El Romeral ha donat per finalitzada la seva Setmana del Llibre i els 20 anys d’Ovidi de records. Una iniciativa que des del dimarts 31 de març fins dimecres 1 d’abril ha estat plena d’una gran varietat d’activitats al centre educatiu, on han tingut cabuda des de música en valencià, cinema, teatre, jocs de llenguatge, tallers de pallassos, exposició fotogràfica, concert a càrrec de Jesús Lara i trencaclosques d’Ovidi, entre altres.

La jornada de cloenda ha estat repleta de tallers, jocs, teatres, experiments i exposicions al voltant de la figura de l’Ovidi, amb la participació de famílies, Jesus Lara, Paco Grau, mestres i per descomptat tots els xiquets i xiquetes del CEIP El Romeral.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *