foradia subscriutegrat

Guanyar critica l’acabat del mur de La Beniata i demana millorar la imatge

• Queixes de veïnes i veïns per l'acabament de l'obra, que consideren que no té el millor acabat possible i que s'hauria d'endreçar. • "Demanem condicionar i endreçar aquest mur, per tal de reduir l'impacte visual que genera i donar una millor imatge de la ciutat".

A causa de la demolició de l’edifici de Maquinària Ceres i arran del temporal de gener, es va produir una solsida que va obligar a l’Ajuntament a reduir a un els dos carrils de la zona de La Beniata, al carrer Alacant.

Mig any després d’aquest incident, aquest assumpte està en vies de solucionar-se. L’empresa que ha construït el mur de contenció ha col·locat unes roques de grans volums que causen un impacte visual considerable.

Des de Guanyar Alcoi comuniquen que han rebut queixes de veïnes i veïns per l’acabament de l’obra, que consideren que no té el millor acabat possible i que s’hauria d’endreçar.

El regidor de Guanyar Alcoi Paco Paredes considera que “per raons òbvies durant l’últim any, Alcoi no ha donat la seua millor imatge en les entrades a la ciutat”, referint-se al tancament del pont de Fernando Reig o als continus problemes a La Beniata: “no podem seguir mostrant una imatge descuidada de les entrades de la ciutat que, en definitiva, són els aparadors de la ciutat, la primera percepció que rep el visitant i hem de cuidar-ho”.

Per aquests motius, el regidor demana que “com que de la partida per a construir el mur de contenció han sobrat diners, demanem que s’utilitzen per condicionar i endreçar aquest mur, per tal de reduir l’impacte visual que genera i donar una millor imatge de la ciutat“.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *