lasarga ajualcoipresuparticipa

Xarrada informativa: Què amaga i volen amagar-nos el TTIP?

Aquest divendres 17 d'Abril, 19.30 h. al Centre Ovidi Montllor • a càrrec de Carlos Arribas, portaveu d'Ecologistes en Acció del País Valencià i membre de la Plataforma No al TTIP d'Alacant, i amb Ramón Yelo i Evarista García

stop_TTIP les muntanyesInforma’t i participa en les activitats contra el TTIP aquest divendres 17 d’Abril, 19.30 h. al Centre Ovidi Montllor (C/Vistabella, 8 – Alcoi). Xarrada informativa: Què amaga (i volen amagar-nos) el Tractat de Comerç i Inversions entre Europa i els Estats Units (TTIP)? a càrrec de Carlos Arribas, portaveu d’Ecologistes en Acció del País Valencià i membre de la Plataforma No al TTIP d’Alacant, i amb Ramón Yelo i Evarista García, també membres d’aquestes organitzacions

El Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP, per les seues sigles en anglés), que s’està negociant amb un absolut secretisme entre els EUA i la UE, pretén pegar un colp de gràcia als drets ciutadans i a la sostenibilitat ambiental del planeta, i assegurar així el benefici de les grans corporacions transnacionals.

El TTIP és una amenaça que plana sobre els interessos públics en general: la protecció del medi ambient, la salut pública, l’agricultura, les normes laborals i socials, la seguretat alimentària, els serveis públics essencials com l’educació, el control públic i social dels sistemes financers, la igualtat de drets…

Conscients del greu perill immediat que aquest tractat suposa per a la nostra societat, per als nostres drets i per a la natura, hem organitzat aquesta xarrada informativa.

reactivalcoi


Una resposta de Xarrada informativa: Què amaga i volen amagar-nos el TTIP?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *