foradia cdturisme

La màgia de les Rondalles torna a Penàguila

La Coordinadora pel Valencià editarà un CD commemoratiu amb les gravacions de les intervencions i contes dels participant · Èxit de participació en la Ruta de les rondalles.

Penaguila1

La II edició de la Ruta de les rondalles per Penàguila va resultar tot un èxit. Vora 150 persones es van donar cita per recordar la figura de l’escriptor i gramàtic Enric Valor, convocats per la Coordinadora pel Valencià i per la Casa Rural Valor.

Durant la passejada, van participar l’etnobotànic Daniel Climent, per explicar les llegendes associades a moltes de les nostres plantes. També les contacontes Almudena Francés, Sílvia Blanes i els escriptors Víctor Labrado, Miquel Puig, Francesc Gisbert, Jordi Raül Verdú i Ximo Gadea.

Enric Valor va passar llargues temporades en una casa senyorial de Penàguila, actualment reconvertida en casa rural. La Coordinadora pel Valencià editarà un CD commemoratiu amb les gravacions de les intervencions i contes dels participants, que es distribuirà entre els centres educatius com a material didàctic. L’activitat s’emmarca en el projecte “Viatjant i llegint”, coordinada per Francesc Gisbert, per a fomentar la lectura i les rutes culturals per les nostres comarques.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *