foradia subscriutegrat

L’entradeta de Fonèvol compleix un somni

Gran varietat de públic la nit del dimarts 14 d’abril on les dones de Fonèvol que van ser les protagonistes d'una entradeta pel carrer Sant Nicolau • Recordar, a més, que onze dones de ple dret han aconseguit arrancar la Diana del dia de l'Entrada.

Quasi ningú va voler perdres la nit del passat dimarts 14 d’abril l’entradeta per Sant Nicolau organitzada per Fonèvol. L’entradeta participativa, igualitària, mixta i democràtica va comptar d’una ampla representació tan femenina com a masculina, acompanyats d’una excel·lent banda de música i ple de persones que han omplit des de la Font Redona fins el Carrer Sant Nicolau.

Entre gran alegria, les participants de les “filaetes” estaven les regidores de l’actual corporació Aroa Mira i Estefanía Blanes. També, van desfilar les ex-regidores socialistes Chelo Payá i Concha Martínez, i molts alcoians i alcoianes, homes i dones que van voler fer costat en aquesta reivindicació per la integració de la dona en la festa.

marrackeschEl grup Fonèvol celebra, a més, que onze dones de ple dret hagen aconseguit arrancar la Diana del dia de l’entrada. Ens sembla satisfactori també que vint-i-quatre festeres més tinguen Diana del “carbonato” el mateix dia, tres d’elles de ple dret i l’oportunitat de fer palesa la nostra reivindicació pels carrers d’Alcoi.

Anirà sent el moment d’obrir la festa al 100% de la població. Encara desset filaes tenen les portes tancades a les dones. Una crida a la ciutadania perquè les nostres festes de moros i cristians siguen de tot Alcoi.

Cal recordar que es repartiran bossetes de confeti morat i agulletes de solapa demà divendres 17 d’abril de 19.00 a 20.00 hores a la seu de Fonèvol, al Club d’Amics de la UNESCO, al carrer Cid, núm. 12, d’Alcoi.

Font: Video Silvia Santonja Instagran @dimilucy


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *