foradia cdturisme

Èxit del concert en suport a Salvem l’Aqüífer del Molinar

Batà, Arthur Caravan i Pelandruska toquen davant d'un teatre ple a vessar • Rebutjar de ple la construcció del projecte Alcoinnova a la partida de La Canal, sobre l'aqüífer que abasteix d'aigua potable la ciutat d'Alcoi • El pròxim dissabte 9 de maig hi ha prevista una lectura dramatitzada de l’obra «Un enemic del poble» d’Henrik Ibsen, a càrrec de La Dependent Cia. de Teatre

salvem l'aquifer Tomás Tapia lesmuntanyes

Pelandruska./ foto Tomàs Tapia

El concert convocat per Salvem l’Aqüífer del Molinar per al passat dissabte 2 de maig al Teatre Principal d’Alcoi va mostrar, una vegada més, el fort vincle que els alcoians tenen amb el seu territori i els seus recursos naturals. Davant d’un teatre ple a vessar, els grups alcoians Batà, Arthur Caravan i Pelandruska van compartir la seua música amb un objectiu comú: rebutjar de ple la construcció del projecte Alcoinnova a la partida de La Canal, sobre l’aqüífer que abasteix d’aigua potable la ciutat d’Alcoi.

salvem l'aquifer Tomás Tapia

Salvem l’aquifer del Molinar./ Foto Tomàs Tapia

A més dels grups participants, el concert va comptar amb el suport del Teatre Principal d’Alcoi i del Centre Ovidi Montllor, així com d’unes tres-centes persones que a títol individual han volgut participar en l’acte, tant col·laborant en la seua organització, com assistint de públic o també a través de la fila zero que va obtenir un nombre significatiu de participants.

Un èxit que ha sigut rebut amb satisfacció per part dels convocants i que els empeny a treballar amb més força en les properes iniciatives en defensa de l’aqüífer del Molinar. De fet, el pròxim dissabte 9 de maig hi ha prevista una lectura dramatitzada de l’obra «Un enemic del poble» d’Henrik Ibsen, a càrrec de La Dependent Cia. de Teatre.

Un enemic del poble (En Folkefiende, 1882) és un drama modern no sols perquè el seu autor, Henrik Ibsen és considerat arreu del món com el creador d’aquesta nova concepció del teatre als segles XIX i XX, sinó perquè tot allò que es diu en aquesta peça teatral, escrita l’any 1882, és malauradament de rabiosa actualitat. És un exemple de crítica social que suporta perfectament el pas del temps.

Aquest acte serà també al Teatre Principal, a les 19 h del dissabte 9 de maig. L’entrada serà gratuïta.

Font: Pau Martínez Ferre./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *