lasarga ajualcoitel

Guanyar parla amb els veïns d’Alcoi en el Mercat de Batoi

La plataforma ciutadana ha volgut donar les gràcies a tots els que s'haveu acostat a visitar-los • Guanyar Alcoi estan organizan l'actuació d’Eugeni Alemany el pròxim dijous a les 19.30 h en la Plaça Ferrándiz i Carbonell

encontre-batoi guanyem alcoi

Aquest diumenge 10 de maig, membres de Guanyar Alcoi, s’han reunit al Mercat de Batoiper passar una bona estona amb tots els veïns i veïns que volgueren visitar-nos i parlar”.

Segons afirma Naiara Davó, candidata número tres de Guanyar, “hem explicat a tot aquell que s’ha interessat l’Alcoi què volem, hem parlat del programa i dels nostres principis, a més de repartir tríptics i de passar una bona estona amb tots els que ens han visitat. Ha sigut un encontre molt gratificant, ens hem divertit molt”.

estefania-batoi- guanyar alcoi 768x1024

Van poder pendre un refresquet amb Estefania Blanes./

Guanyar Alcoi som una formació que estem al carrer, donant la cara, no ens amaguem i no tenim por de les crítiques perquè som un moviment obert i plural, sense res que amagar i que no s’avergonyeix d’allò que representa”, ha afegit Naiara.

La plataforma ciutadana ha volgut donar les “gràcies a tots els que s’haveu acostat a visitar-nos, a tots aquells que ens heu ajudat en el muntatge i als que han estat informant a tots els veïns i veïnes”.

A més, des de Guanyar ens informen que estan organitzant una actuació d’Eugeni Alemany,un reconegut humorista valencià que ens farà passar una bona estona”. L’acte serà el pròxim dijous a les 19.30 h en la Plaça Ferrándiz i Carbonell.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *