foradia cdturisme

Alcoi participa en la XIII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores

• Un tema que han tractat i en el qual és el de la prevenció de l'absentisme escolar, aprofundint les polítiques tendents a la prevenció del fracàs escolar • "Estar en el RECE ens permet observar experiències d'altres ciutats per poder implementar-les a Alcoi.


Alcoi ha participat en la XIII Trobada de la RECE (Xarxa Estatal de Ciutats Educadores), celebrada en Lleida. Ho ha fet de la mà d’Alberto Belda, regidor d’Educació.

El lema de la jornada ha sigut “Repensar la ciutat, inaugurada per Joan Clos Mathew, ex-Director executiu d’ONU-Hàbitat i ex-Alcalde de Barcelona.

El programa ha inclòs dos debats entre experts, el primer centrat en la mirada de la infància en les nostres ciutats i el segon en els espais de trobada en la ciutat.

Un tema que han tractat i en el qual és el de la prevenció de l’absentisme escolar, aprofundint les polítiques tendents a la prevenció del fracàs escolar i especialment a la integració de menors i els seus familiar en situació de risc d’exclusió. Cal ressenyar que Alcoi ja compta amb un programa per abordar el problema.

L’edil de l’àrea d’educació d’Alcoi explica: “els quatre últims anys hem estat en la Comissió de Seguiment i seguirem estant fins al 2019”. Belda conclou que “estar en el RECE ens permet observar experiències d’altres ciutats per poder implementar-les a Alcoi. Conéixer què fem bé i en què necessitem millorar”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *