foradia subscriutegrat

El 3r Aplec de Mariola se celebrarà a Agres en octubre

El 3r Aplec de Mariola se celebrarà a Agres el primer cap de setmana d'octubre • La localitat del Comtat recull el testimoni de Banyeres i encara el repte de la consolidació de l'esdeveniment

Convent d'Agres. (Font - Ajuntament d'Agres)lesmuntanyes.comUn any més l’Assemblea dels Pobles de la Mariola malda per ajuntar la festa, la cultura popular i la reivindicació en una nova edició de l’Aplec de la Mariola. Aquesta tercera trobada tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 d’octubre al poble d’Agres sota el lema “Escola rural, pobles vius”.

Com en les dues edicions anteriors, l’Aplec girarà entorn a una temàtica d’especial importància al poble amfitrió. Enguany l’organització vol posar les mirades en la situació dels Col·legis Rurals Agrupats (CRA), ja que diferents pobles de l’àmbit mariolenc compten amb els CRAs com a únic centre educatiu oficial per als seus xiquets. El cas d’Agres, és particularment destacable perquè el Col·legi Públic El Teix va estar tancat durant vora dos cursos escolars.

logo_xarxes_socials01“Tindrem xarrades i activitats sobre l’educació als entorns rurals, però també tindrem la fireta, els sopars, les excursions i molta cultura tradicional, amb grans novetats. I, per descomptat, els concerts a la nit!” així es manifesta Carlos Belda, de Joves de la Serra Mariola, entitat amfitriona d’aquesta edició. “Estem intentant introduir millores logístiques, com la zona d’acampada. I cal destacar que a Agres es pot arribar amb tren.”

Així mateix, l’organització ja ha avançat que hi haurà una festa de presentació a Agres durant l’estiu. També han presentat la nova imatge corporativa per aquest Aplec.

 


Una resposta de El 3r Aplec de Mariola se celebrarà a Agres en octubre

  1. […] A través del primer cartell anunciador l’Assemblea dels Pobles de la Mariola ha presentat les actuacions musicals que tindran lloc durant les nits del 2 i 3 d’octubre a Agres en el marc del 3r Aplec de la Mariola. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *