foradia mediambient

National Geographic inclou el MARQ com museu imprescindible

• La revista cultural inclou el MARQ com un museu imprescindible per a visitar en Espanya • El museu ocupa el sèptim lloc en un rànquing que encapçala el Guggenheim, el Reina Sofia i el MACBA • S’inclouen també alguna jaciments arqueològics valencians com el Tossal de Manises o la Illeta dels Banyets

marq_museu-ranquing_national_geographic

A Espanya hi ha més de mil museus però el Museu Arqueològic d’Alacant ha sigut destacat per la revista ‘National Geographic’ com un museu imprescindible per ser visitat.

En concret el MARQ ocupa el número set en una llista que encapçala el Guggenheim, el Reina Sofia, el MACBA, el Centre Pompidou de Màlaga o el Prado.

La publicació assenyal que a més del valor de les peces exposades al museu alacantí, cal destacar l’ús de les noves tecnologies aplicades a modernes tècniques expositives que aposten per la integració i el format audiovisual.

Destaca també la denominació com a Museu Europeu de l’Any, el qual va rebre en el 2004. També parla dels jaciments arqueològics que completen l’oferta museística del MARQ com el Pla de Petrarcos, el Tossal de Manises i la Illeta dels Banyets.

El museu fa un recorregut des de la prehistòria fins l’edat moderna amb més de 81.000 peces.

Font: Mireia Pascual./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *